Tenerife

Rannikkoalueella, joka tunnetaan nimellä Costa Adeje (Las Américas - Los Cristianos), on tarjolla paljon korkeatasoisia palveluita ja viihtymismahdollisuuksia meren ja rannan lisäksi, kuten laadukkaita kauppakeskuksia, golf-ratoja, ravintoloita, vesi- ja eläinpuistoja, sekä teatteri- ja kongressitiloja.

Costa Adeje

Playa de las Américas rakennettiin 1960-luvulla Los Cristianos -kaupungin viereen ja se levisi pitkin Adejen rannikkoa. Lomakeskus-alueella on lukuisia baareja ja yöklubeja, kuten myös useita rantoja, joista suurin osa on itsetehtyjä Afrikasta tuodusta hiekasta, koskapa alkuperäinen hiekka on tummaa tuliperäisen kiviaineksen takia.

Los Cristianos on suosittu turistikeskus, jossa on myös tärkeä lauttasatama. Kaupunki sijaitsee Aronan kunnassa, Montaña Chayofitan ja vaikuttavan Montaña Guazan välillä, kaupungin keskusta on kiertynyt lahden ympärille, mutta laajenee vilkkaasti sisämaahan uudisrakentamisen myötä.

Viime aikoina rannikon rantaminen on levinnyt pohjoiseen Playa de las Americasista pienen La Caletan alueen ympärille. Kun Kanarinsaarten hallitus sai voimaan Moratoria-lain Santa Cruz de Tenerifessa, niin uusien hotellien rakentaminen saarelle on ollut mahdollista ainoastaan, jos ne täyttävät viiden tähden laatuvaatimukset ja tarjoavat erikoispalveluita, kuten golf-ratoja tai kongressitiloja. Lain asettamisella on tarkoitus parantaa turismin standardeja ja edesauttaa ympäristön huomioonottavaa kehitystä.

Katso videomme Costa Adejesta »
Teneriffa - La Gomera