Home
Brasilia ja Ceará info     Paikkakunnat     Flora & Fauna     Videoita     Ota yhteyttä      Etusivu     In English
  
      

Uusin Suomi-Brasilia seuran julkaisema matkaopas on ilmestynyt! Matkakokemuksiamme kuvineen on mukana ainoassa suomenkielisessä Brasilia-matkaoppaassa, jossa on hyviä vinkkejä ja paljon tietoa koko Brasiliasta. Voit tilata oppaan seuran sivuilta: www.brasil.pp.fi
        Tervetuloa!

Olemme matkaajat Suomesta ja haluamme nähdä maailmaa. Rannalla löhöilyn ja auringonpalvonnan lisäksi, meitä kiinnostaa myös tutustua Brasilian kulttuuriin: maan historiaan, sen ihmisiin, taiteeseen ja arkkitehtuuriin, ruokiin, eläimistöön ja kasvillisuuteen.

Sivustolla voit matkustaa kanssamme monilla paikkakunnilla Koillis-Brasiliassa ja tehdä kiertomatkan, joka alkaa Fortalezasta, jatkuen halki Ubajaran, Barnaíban, ja Jericoacoaran kautta takaisin. Voit tutustua hiukan tähän kauniiseen maahan, ja nähdä miten elämä siellä kulkee..

Voit seurata matkojamme myös:
Matkasivustot Kaikki matkasivustomme: Japanin kiertomatka, Koillis-Brasilia, Goa Länsi-Intia, Gambia Länsi-Afrikka, Kanariansaaret - Espanja, Odessa Ukraina (Raija & Liisa), Etelä-Norja, Ruotsi - Tukholma etc.
Digital Nature on myös mielenkiintoinen paikka tutustua..

Pidä hauskaa!
Raija & Anne Jokisaari

     
  
© Copyright A. Jokisaari - Brasilia